Вистинско софистицирано брашно

 

Набавка, производство, преработка и маркетинг на житни култури

 

Брашнара Г8

 
 
 
 

За нас

 
Брашнара Г8 е основана во 2004 година, со седиште во Тетово. Се занимава со набавка, производство, преработка и маркетинг на житни култури, како и производи од нив.

Со постојано инвестирање и градење капацитети, како и модернизација на технологијата, брашнарата Г8 стана најмодерна мелница во регионот. Овој начин на спроведување на успешна деловна политика ни овозможи интензивно да го прошириме нашиот пазар поради квалитетот на нашите производи.

Значителни количини на нашите производи се извезуваат на пазарите на Косово.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Што произведуваме?

 
 
 
Брашно Т-300
 
1кг, 2кг, 25кг
 
 
 
 
 
 
Брашно Т-400
 
1кг, 2кг, 25кг
 
 
 
 
 
 
Брашно Т-500
 
1кг, 2кг, 25кг
 
 
 
 
 
 
Трици – сточна храна
 
1кг, 2кг, 25кг
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Квалитетот, безбедноста, модерната технологија, долгогодишното искуство се само некои од карактеристиките со кои се обраќаме со посебна грижа во нашата компанија.
 
На самиот почеток на синџирот на производство, ние ја постигнуваме сигурноста со внимателно избирање на суровини, добавувачи и воспоставување добри партнерства со нив.

Континуираната обука и надградбата на сите вработени обезбедува квалитетен и безбеден производ. Ние имаме намера да инвестираме во техничко-технолошкиот развој и подобрување, постојано да ја зголемуваме економијата, продуктивноста и профитабилноста.

Нашата главна обврска е да ги задоволиме барањата на нашите потрошувачи, следејќи го задоволството на корисниците на нашите производи.