Вистинско софистицирано брашно

 
Набавка, производство, преработка и маркетинг на житни култури
 

млин Г8

 
 
 
 

За нас

 
Млин Г8 е основан во 2004 година, со седиште во Тетово. Се занимава со набавка, производство, преработка и маркетинг на житни култури, како и производи од нив.

Со постојано инвестирање и градење капацитети, како и модернизација на технологијата, млинот Г8 стана најмодерна мелница во регионот. Овој начин на спроведување на успешна деловна политика ни овозможи интензивно да го прошириме нашиот пазар поради квалитетот на нашите производи.

Значителни количини на нашите производи се извезуваат на пазарите на Косово.

 
 
 
 
 
 
 
 

Што произведуваме?

 
 
 

Брашно ТИП 400 Специјал

 
 
 
1кг, 5кг, 25кг
 
Нето тежина: 1кг, 5кг, 25 кг
Тип на брашно: ТИП 400 специјал
Состав: 100% пченично брашно
Содржина на пепел: до 0,45%
Количина на влага до 14%
Степен на киселост: до 2,5
Се користи за леб и бели пецива.
 
 
 
 
 
 

Брашно ТИП 400

 
 
 
25кг
 
Во изработка.
 
 
 
 
 
 

Брашно ТИП 500

 
 
 
25кг
 
Во изработка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Квалитетот, безбедноста, модерната технологија, долгогодишното искуство се само некои од карактеристиките со кои се обраќаме со посебна грижа во нашата компанија.
 
На самиот почеток на синџирот на производство, ние ја постигнуваме сигурноста со внимателно избирање на суровини, добавувачи и воспоставување добри партнерства со нив.

Континуираната обука и надградбата на сите вработени обезбедува квалитетен и безбеден производ.
Ние имаме намера да инвестираме во техничко-технолошкиот развој и подобрување, постојано да ја зголемуваме економијата, продуктивноста и профитабилноста.

Нашата главна обврска е да ги задоволиме барањата на нашите потрошувачи, следејќи го задоволството на корисниците на нашите производи.

 
 
 
 
 
 
 

Квалитет, безбедност и модерна технологија